Inactivo por Selectividad hasta, probablemente, finales de junio.

miércoles, 22 de abril de 2015

Ressenya en català | After 1 d'Anna Todd


"Ric entre sanglots per la meva estupidesa i ingenuïtat. No em puc enfadar amb en Hardin realment. (...) ha estat tan afectuós i divertit (...) Però tot plegat era una comèdia per ficar-se a les meves calces".

Avui toca la ressenya en català. En aquest cas, parlem d'un llibre molt conegut últimament entre els (sobretot les) adolescents. Es tracta d'una novel·la que ha causat furor a Wattpad. La seva autora, Anna Todd, n'ha sortit molt ben parada. On tot comença. Avui ressenyo el primer llibre de la saga After

  • After, primer llibre
  • 2014
  • Columna
  • Romàntic, juvenil 
"Tessa Young és una estudiant universitària amb una vida senzilla, qualificacions escolars excel·lents, una mare que ho ha donat tot perquè pugui anar a la Universitat i un xicot dolç i perfecte amb qui planeja casar-se algun dia. El primer dia d'Universitat, coneix a la Beth, la seva companya d'habitació, una noia completament diferent d'ella, amb tatuatges, minifaldilles ajustades i disposada a apuntar-se a totes les festes del campus. Encara que la Tessa no està disposada a alterar les seves rutines i el seu rendiment, es deixa convèncer, perquè l'acompanyi a una festa. Allà coneixerà en Hardin, el "noi dolent" per excel·lència, tatuatges i mala vida... Aquest noi la treurà de polleguera constantment però també li despertarà sensacions que el seu xicot mai no li ha despertat. Ell canviarà tots els seus plans... i la seva visió de l'amor i el sexe".

Opinió: El llibre m'ha enganxat molt, tant que me l'he llegit en una setmana. Se m'ha fet curt i hi han coses que m'han agradat i altres que les he odiat com un dels punts d'inflexió que succeirà en aquesta novel·la. Encara no sé si em llegiré el segon llibre. La meva nota és un:

8,5/10 Tot i això, no sé si continuaré la saga.

 
Anna Todd
____________________________________________________________________

Enlace permanente de imagen incrustada


-En el instante en que escribo la entrada- queda menos de una hora para que gocemos del Día del Libro y de Sant Jordi. Si sois de Madrid, podéis asistir la noche del veintitrés de abril a la Noche de los Libros, donde se abren librerías durante toda la noche a precios bajos. Si sois de Cataluña, ya sabéis que viviréis mucho este día. Eso sí, seas de donde seas, celebra este día con los libros y los lectores de tu alrededor. :)

-En l'instant en que escric la entrada- queda menys d'una hora per a que poguem gaudir del Dia del Llibre i de Sant Jordi. Si sou de Madrid, podreu assistir la nit del vint-i-tres d'abril a la Noche de los Libros, on s'obriran llibreries durant tota la nit a preus baixos. Si sou de Catalunya, ja sabeu que vivireu molt aquest dia. Això sí, siguis d'on siguis, celebra aquest dia amb els llibres i els lectors del teu voltant. :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario