Inactivo por Selectividad hasta, probablemente, finales de junio.

lunes, 18 de mayo de 2015

Ressenya de "Buscant l' Alaska" de John Green


Te pasas toda la vida atorado en el laberinto, pensando en cómo vas a escapar de ahí un día y qué fabuloso será; imaginar ese futuro te mantiene con vida, pero nunca te escapas. Sólo utilizas el futuro para escapar del presente.

Avui escric una altra ressenya en català. La frase que he destacat està en castellà, ja que el llibre era de la biblioteca del meu poble. El llibre d'avui és un altre del famós John Green: Buscant l'Alaska.

"En Miles Halter viu obsessionat per les darreres paraules de personatges famosos i se sent cansat d'una existència segura i monòtona. Marxa a l'internat de Culver Cree amb l'esperança de trobar que el poeta François Rabelais anomenava el "Gran Potser". Aviat es troba immers en un món ple de disbauxa i probablement desequilibrat, perquè al final del passadis hi viu l'Alaska Young, una noia guapíssima, intel·ligent, autodestructiva, sonada i fascinant, que arrossegarà en Miles al seu món li obrirà les portes del Gran Potser. Llavors...
Després, Ja res no tornarà a ser igual. (Extret de Fanbooks)

Opinió personal: El llibre segueix els mateixos cànons de l'autor. És el típic noi raret que s'enamora de la noia guapa i a partir d'allà, succeixen diverses aventures per trobar a la noia. El llibre no ha estat gens malament, però el final no ha sigut gaire satisfactori per mi. Així que mereix la mateixa nota que Ciutats de Paper.

Nota: 7,5/10 Un llibre típic de John Green.


Encara que Alaska és una noia autodestructiva, si jo fos en Miles, m'hagués enamorat d'ella, al igual que ell. L'Alaska li agraden molt els llibres i brilla per la seva ausència. Aquí ho deixo, amb un tràiler no oficial d'una possible adaptació cinematogràfica. Fins a la pròxima!

2 comentarios:

  1. Hola!

    Encara no m'he acostumat a lo de les ressenyes en català, pero ho trobo molt bé.
    En quant al llibre, no em crida l'atenció, com la majoria de aquest autor, així que no me'l llegiré.
    Gràcies per la ressenya!

    Liebe Grüße!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ei hola!

      Bé, es va fent, a veure si ressenyo més i hi ha més activitat!

      Agur!

      Eliminar