Inactivo por Selectividad hasta, probablemente, finales de junio.

lunes, 8 de junio de 2015

I Trobada de joves lectors | Cultura en català


Ei, nois! Tornem aquí amb la secció en català. Us porto una gran notícia i es que per primera vegada es celebrarà una trobada de blocaires (és extranya la paraula, però ens hi acostumarem), booktubers i lectors empedernits. En menys paraules, ha arribat la I Trobada de Joves Lectors.

I Trobada de joves lectors! 20 de juny a l'Arts Santa Mònica
Si voleu més informació, cliqueu la imatge!

Ho celebrarem el dissabte 20 de juny al centre d'Arts Santa Mònica i estarà replet d'activitats molt guais per tots els assistents! Tots esteu convidats a l'esdeveniment, però abans us haureu d'inscriure.
Us dono l'enllaç aquí. Estarem tot el matí i part de la tarda parlant de llibres i per suposat, un servidor vindrà amb molt de gust. 

Primer ens acreditaran, ens donaran la benvinguda els de Què Llegeixes i anirem tot seguit a la conferència de la Laura Borràs, directora de l'Institut de Lletres Catalanes (ILC). Llavors, es posaran en marxa dues taules rodones. Jo seré ponent en la primera taula amb el tema Lectura a la pantalla: bloggers, booktubers, booktrailers, videolits, on participaran també gent com la Marta Botet del blog Recomanacions de Llibres, el Bernat de Perduts entre Llibres... Hi haurà un dinar (que encara no sé si assistiré) i després uns quants tallers... Tot això en vuit hores plenes de diversió! Torno a repetir que tots esteu convidats
Faré un vídeo sobre la trobada després d'anar-hi... Espero que sigueu molts! Quan més siguem, més riurem! Us apunteu?

Ens veiem en un altra entrada, lectors! Adéu!

4 comentarios:

  1. Espero anar-hi, però encara no sé si podré... Les xerrades semblen totes interessantíssimes, igual que els tallers (jo vull apuntar-me al de blogs, però encara està pendent de confirmar, així que no sé)

    Un petó, i ens llegim!

    elpinguinolector.blogspot.com.es

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Irene! Jo espero que vinguis per a què ens poguem conèixer. Tinc moltes ganes de veure-us a tots els bloggers.

      Un petó, igualment!

      Eliminar
  2. Hola íñigo,

    M'encanten aquest tipus d'iniciatives, però crec que aquest any serà impossible assistiri :(, tot i això espero poder anar a la següent que es fagi i conèixer a tothom d'aquest món.

    Un petó

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Què dius, Aina? Tant de bò vinguessis... :( Seria genial.

      Un petó a tu també

      Eliminar